Diğer Atamalar

Temmuz 2019

* İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı’nda görevli üyemiz Prof. Dr. Sevinç Hatipoğlu İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne atanmıştır.

* Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde üyemiz Öğr. Gör. Dr. Harun Göçerler 23.07.2019 tarihinde aynı üniversitenin Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü'ne atanmıştır.

* Ondokuz Mayıs Universitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Almanca Mütercim Tercümanlık Anabilim Dalından üyemiz Adnan OFLAZ aynı bölümde Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. 

* Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü Arş. Gör. Merve KARABULUT 24.12.2018 tarihinde “Robert Walser’in Mikrogram Dünyası” adlı DOKTORA tezini savunmuş ve 09.01.2019 tarihinde de aynı bölümde Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır.

 

Haziran 2019

* Ankara Üniversitesi DTCF Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü başkanlığına Alman Dili ve Edebiyatı öğretim üyesi Prof. Dr. Ünal Kaya atanmıştır.

* Kafkas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Alman Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı'ndan üyemiz Prof. Dr. Mustafa Özdemir Kafkas Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü'ne atanmıştır.

* Atatürk Üniversitesi  Edebiyat Fakültesi / Alman Dili ve Edebiyatı  Anabilim Dalından üyemiz Şenay KAYĞIN  bilimsel eser inceleme aşamasında başarılı olarak  DOÇENT unvanına layık görülmüştür.

* Mersin Üniversitesi Fen - Edebiyat Fakültesi / Almanca Mütercim - Tercümanlık Anabilim Dalından üyemiz Emra Durukan bilimsel eser inceleme aşamasında başarılı olarak DOÇENT unvanına layık görülmüştür.

* Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Alman Dili ve Eğitimi Bölümü'nden üyemiz Hamdullah Şahin 10 Haziran 2019 tarihinde Prof. Dr. Kadriye Öztürk danışmanlığındaki doktora tezini başarı ile savunmuş ve DOKTOR ünvanını almaya hak kazanmıştır. 

* Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Fakültesi Almanca Dili Eğitimi Anabilim Dalından üyemiz Kazım KALKAN bilimsel eser inceleme aşamasında başarılı olarak DOÇENT unvanına layık görülmüştür.

* Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Fakültesi Almanca Dili Eğitimi Anabilim Dalından üyemiz Aylin SEYMEN bilimsel eser inceleme aşamasında başarılı olarak DOÇENT unvanına layık görülmüştür.