DİYALOG Interkulturelle Zeitschrift für Germanistik

e-ISSN 2148-1482

Çağrı: DİYALOG- 85 Jahre Germanistik in der Türkei

Saygıdeğer Üyelerimiz,

bildiğiniz gibi, DİYALOG. Zeitschrift für interkulturelle Germanistik online hakemli dergimiz yılda iki kez yayınlanan bir dergidir.  Ancak bu sene GERDER Editör Kurulu olarak Türkiye’deki Alman Dili ve Edebiyatının 85. yıldönümünü “DİYALOG- 85 Jahre Germanistik in der Türkei” adlı özel bir sayı ile kutlamak istiyoruz.

DİYALOG- 85 Jahre Germanistik in der Türkei” sayısı için son yazı gönderme tarihi 31 Temmuz 2020 olarak belirlenmiştir.

http://gerder.org.tr/DIYALOG_Dergi/yazim_kurallari/yazim_kurallari.pdf  sayfasında yayınlanmış olan sayfa düzeni ilkeleri doğrultusunda hazırlayacağınız Germanistik camiamızın zenginliğini yansıtan makale, eleştiri, tanıtma, rapor ve duyuru türünden yazılarınızı bu tarihe kadar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine iletmeniz rica olunur.

DİYALOG- 85 Jahre Germanistik in der Türkei” sayımız 30 Eylül 2020 tarihi itibariyle yayınlanacaktır.

Dergimizin camiamıza ve bilim dünyasına yararlı olmasını dilerim.

Saygılarımla

- - - - - -